9 Ekim 2010 Cumartesi

Reklamcılar, Kristal Elma Ödülü'nü Ciner Medya Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Can Çobanoğlu'nun elinden aldılar...
Reklam Oscarları sahiplerini buldu Santralistanbul’da, oyuncu Gürgen Öz ile spor spikeri Burcu Esmersoy’un sunduğu gecede konuşan Reklamcılar Derneği Başkanı Cem Topçuoğlu, reklamcılık sektöründe, “Kristal Elma Ödülü”nün verilmeye başlandığı 20 yıl öncesine göre çok şeyin değiştiğini söyledi.

opçuoğlu, yaşanan teknolojik gelişmelerin yepyeni mecralar ortaya çıkardığını, ancak değişmeyen tek şeyin “fikir” olduğunu bildirdi.

Törende “Basın”, “Televizyon”, “Açıkhava”, “Radyo”, “Sinema”, “İnternet”, “Yaratıcı Medya Kullanımı”, “Çok Mecralı Kampanya”, “Ortam Reklamı” ve “Doğrudan Pazarlama” dallarındaki 72 kategoride en çok puanı alanlara “Kristal Elma Ödülü” verildi.

Yarışmaya başvuran 999 eser arasından 2. ve 3. olanlar da başarı ödülüne değer görüldü.

Gecede, “Basın” dalında Kristal Elma Ödülü’nü; “Gıda” kategorisinde “Calve Acılı Ketçap” reklamıyla Lowe Reklam Ajansı kazanırken, “Çikolata/Şekerleme/Çerez” kategorisinde “Dankek” reklamıyla, “Bankacılık” kategorisinde ise “İş Bankası Kuruluş Yıldönümü” reklamıyla Medina Turgul DDB Reklam Ajansı ödüle değer görüldü.

“Televizyon” dalında Kristal Elma Ödülü, “Kozmetik ve Kişisel Bakım” kategorisinde “Revivogen Saç Bakım Losyonu” reklamıyla Taze Fikir Reklam Ajansı’na, “Ev Araç ve Gereçleri” kategorisinde “Profilo” reklamıyla Rafineri Reklam Ajansı’na ve “İpragaz-Tüpgaz” reklamıyla Tayfa Reklam Ajansı’na, “Elektronik” kategorisinde de “Arçelik LCD TV” reklamıyla Y&R Reklamevi’ne verildi.

“Seçici Kurul Özel Ödülü”ne ise, “I-Pod Hediye Kampanyası”yla Works Reklam Ajansı, “Mercedes Benz Kamyonlar” reklamıyla Alice BBDO Reklam Ajansı ve “Passat Variant-Baba” reklamıyla Medina Turgul DDB Reklam Ajansı değer görüldü.

Öte yandan davetliler, törenin ardından “Aziza” ve “Sultana”nın DJ’lik yaptığı partide eğlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder