22 Aralık 2011 Perşembe

BLOG ANALİZİ

Blog analizi
2.nur peri kızı hakkında hiç bilgi vermemiştir. Profesyonel resim bir blogtur.
3. evet odağında genel bir konu var.  Elma sirkenin faydalarını cilt bakımı anlatıyor. Günde 2-3 içerikler güncelleniyor.  Genellikle yazar kendisi üretiyor başka yerlerden illaki vardır.
4. 8.Aralık 2007’den beri yayında. Elma sirkenin faydaları cilt bakımı ve güzellik, eller ve tırnaklar, saç dökülmesini önlemek için sayfaya bakarak elma sirkenin ne kadar iyi fayda olduğumuzu öğreniriz.
5. Blogun, blog Roll kısmında genellikle nar meyvesi nekadar tüketildiğini bahsediyor sağlıkla ilgili Narlar kuraklığa dayanıklıdırlar ve Akdeniz tipi bir kış veya yaz yağmuru iklimine sahip bölgelerde yetişirler. Daha yağışlı bölgelerde sık sık mantar rahatsızlıklarından kaynaklanan kök çürümeleri ile karşı karşıya kalabilmektedirler. -10 °C’ye kadar soğuğa dayanabillir. Elma sirkenin faydaları.
6. Google'ı kullanarak;
http://iksir.wordpress.com/2008/09/22/elma-sirkesi-ve-sirkenin-faydalari/
http://www.webhatti.com/saglik/89253-elma-sirkesinin-faydalari.html
http://www.bilgeis.com/diyet-onerileri/elma-sirkesi-zayiflatir-mi-elma-sirkesinin-faydalari.htm
http://seri.blogcu.com/elma-sirkesinin-faydalari/144940
http://kaanlazayiflama.blogcu.com/elma-sirkesinin-faydalari/5581750
Blogda tracback rastlamadım.

7. Blog yorumları iki iletişim sağlıyor. Çok yorum olmasada yorum var. Farklı kişiler yorum yapmıştır. Elma sirkenin faydaları ne işe yaradağını öğrenmek sağlık, bitkiler, güzellik, saç ekimi ,cilt bakımı gibi faydaları.

8. Görsel tasarım blog destekliyor oldukça sade gayette iyi en azından gözlerimiz yorulmuyor.  Sitede rahatlıkla kolay bulunan gezilebilir. Elma sirkenin ne kadar iyi olduğunu faydalarını öğrenebiliriz.

9. Bence sürekli izlenmeli derim takip edinmeli elma sirkenin doğal ne kadar iyi olduğunu faydaları öğreniyoruz. Her şey var sağlık, bitkiler, güzellik, saç ekimi, cilt bakımı gibi. Buna bakılarak 5 puan verirdim.


Doğu'da küçük yaşta evlendiren kadınlar

Doğu’ da küçük yaşta evlendirilen kadınlar;
Özellikle ülkemizin doğu Anadolu ve güneydoğu Anadolu bölgelerinde kızlarımız aile zoruyla evlendirilmektedir. Daha okula bile başlamamış, okulunu bitirememiş, ilkokula giden kızlarımız kendilerinden kat kat büyük kişilere para karşılığı, satılırcasına verilmekteler. Bu olay gayri İslami dönemlerden kalma bir uygulama ve bu zamana kadar hiç eskimeden gelmiş. Kız çocuklarını köle olarak görülüyor. Kız çocuklarının özellikle çocuk yaşta evlendirilmesi, din, örf, adet ve insani duyguları zedeleyen bir biçimde ve %99’u aile baskısı ile olmaktadır. Doğuda kadınların yüzde 43'ü 18 yaşından önce evlendiriliyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 23 ilde 3 kadının beşik kertmesiyle, 1 kadının ise kan bedeline kan davasının bitmesi için evlendirilme karşılık evlendiriliyor Küçük hayellerin büyük hayata sığamaması önce meselenin bu hale nasıl geldiği bence bizimm o kadar anlayışlı bir din kökenimiz olduğu halde kadına söz verilme hakkı varken nasıl hayata boyun büken bir insanlar meydana geldi.İşin temeline bakarsak insan hertürlü okumayı unuttu ne arapça ne türkçe cahil insan silahtan bile tehlikelidir. Genel anlamda töre mağduru oluyor.